2011-10-11 | 21:01:09

Alla försöker beskriva kärlek.
Just kärlek skiftar från person till person. Ingen känner samma sak när man pratar om kärlek.
Kärlek är en obeskrivlig känsla som egentligen inte går att beskriva.
Kärlek är t.ex. när den personen man älskar ger en komplimanger, är ärlig mot sin partner, när den alltid ställer upp för sin partner, när den personen försöker bevisa sin kärlek hela tiden.
Att säga orden "jag älskar dig" betyder inte att den personen har bevisat sin kärlek för sin partner. Det finns så mycket mer att bevisa än att bara säga just det tre orden. Tre ord tar två sekunder att säga men en hel livstid att försöka bevisa för sin partner att orden har en mening. Att man verkligen menar de man säger och inte bara säger det för att de är gulligt. Just kärleken är de svåraste människan har att arbeta med. Att förstå kärlek går inte.
Kärlek är egentligen en känsla människan har hittat på för att slippa leva ensamma. Kärlek finns för att folk ska vara lyckliga med varann. Att hitta den rätta för just den personen.
Att uppleva kärleken kan ta kort eller lång tid. De varierar. De finns folk som hittar sin äkta kärlek i tidigt ålder och som håller ihop till döden skiljer de åt. De finns folk som hittar kärleken ganska sent men är glad att den personen äntligen har hittat den rätta. När man har hittat den absolut rätta personen ska man kunna göra exakt allt för den personen. Den personen man ska kunna hålla i handen genom svåra situationer utan att man släpper taget för det är för tufft. Man behöver varann. Man måste stötta varann för att allt ska funka ordentligt. När man släpper handen så bevisar man för den personen att de inte var menat att de skulle vara dom två.
Kärlek är skit för många.
Kärlek krossar hjärtan för många.
Men sen kommer den personen. Den man väntat på.
Även fast det är den rätta så är de ingen dans på rosor.
Man bråkar i alla förhållanden så är de. Alla bråkar, man tjafsar om små saker. De bästa som finns då är att sätta sig ner och prata för att reda ut allt.
Att vara kär kan man vara många gånger. De behöver man inte bara vara i den rätta.
Att va kär syns oftast på den personen som är de.
Den personen pratar om den man är kär i hela tiden, kan vara glad vissa dagar och ledsen vissa dagar. Man gråter och skrattar, Men allt brukar lösa sig!
Jag tror jag är kär.
I en speciell kille.
Allt känns bra.
Men vi får se vad som hände och hoppas på de bästa!

"Hela meningen med att existera är att vara behövd och i ett förhållande behöver man alltid varann."Kommentarer;
Julia.W

FRÅGESTUND NU!!

Fråga vad du vill! Svarar på allt!

Avslutas på Fredag.

Kör hårt

http://juliawesterbergs.blogg.se/2011/october/moves-like-jagger-1.html#comment

2011-10-11 kl. 22:23:27
http://juliawesterbergs.blogg.se/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback